Crystal Glass Liuli Trophy

Crystal Glass Liuli Trophy

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, bahan resin, dan asas kristal

Perkara

Crystal Glass Liuli Trophy

Bahan

Bahan Gred Tinggi K9 Crystal dan Glaze (Resin)


Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan. Kami benar-benar berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan di antara kami.

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau sebarang pertanyaan, sila hubungi kami. Sebarang komen anda akan diambil serius. Kami akan menghantar pengeluaran bagus untuk rujukan anda, dan juga anda akan mendapat petikan terbaik kami!



2, pengeluaran bahan tekanan pengacuan manual: tidak ada cahaya warna, cahaya putih, dan lihat dengan teliti, pantulan di dalam kristal sedikit kekuningan atau cahaya hijau. Arahkan produk ke tempat cahaya itu kuat. Anda boleh melihat melalui kristal bahawa ada jalur bergelombang di dalam kristal. Di setiap sisi permukaan kristal, kecuali untuk tepi, pertengahan pada dasarnya rata. Apabila datang ke tepi, ia adalah sedikit keruntuhan. Garis antara kedua-dua wajah agak jelas.

3, bahan yang baik semua buatan tangan: ia kelihatan sedikit cahaya berwarna, tetapi tidak terlalu kuat. Refleksi di dalam kristal adalah putih tulen. Lihatlah produk dalam cahaya yang kuat, anda dapat melihat melalui kristal, anda tidak dapat melihat sebarang jalur di dalam kristal. Melihat setiap permukaan permukaan kristal, tengahnya pada dasarnya rata kecuali tepi. Apabila datang ke tepi, ia adalah sedikit keruntuhan. Diameter antara kedua-dua wajah agak jelas.




AT126



Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd

image005



Hot Tags: kaca kristal liuli liar, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat