Trophy Crystal Liuli Heart

Trophy Crystal Liuli Heart

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, bahan resin, dan asas kristal

Perkara

Trophy Crystal Liuli Heart

Bahan

Bahan Gred Tinggi K9 Crystal dan Glaze (Resin)


Titik pertama pengalaman, berguna untuk hadiah korporat utama, orang Amerika memanggil pengiklanan khas, adalah pengiklanan yang paling langsung untuk promosi pengiklanan, komunikasi jenama, dan imej korporat. Hadiah yang tepat bukan hanya menyatakan minda, tetapi juga membolehkan pihak lain menerima iklan secara tidak sedar, dan mencapai kesan promosi atau promosi, yang benar-benar membuat banyak peniaga menguntungkan. Oleh itu, jenis hadiah tidak akan dibuang ke bilik utiliti? Pakar hadiah percaya bahawa jika hadiah itu sangat praktikal, pelanggan akan sering memikirkan syarikat yang memberikan hadiah tersebut. Mengikut kaji selidik, bekalan pejabat yang dicetak dengan logo korporat adalah hadiah paling popular. Di samping itu, hadiah bergaya dan praktikal juga sangat dihormati. Hadiah harus dilihat atau digunakan dengan kerap. Jangan biarkan orang melihat dan buang mereka atau buang saja. Ini tidak akan menghasilkan sebarang promosi pengiklanan.

Soalan Lazim

Q: Apakah MOQ kraf kristal?

A: 10 pcs untuk setiap reka bentuk, dan pesanan sampel boleh diterima, Untuk pesanan sampel, anda perlu membayar tiga kali harga unit, yuran tambahan boleh ditolak dalam perintah kemudian.

Q: Apakah teknik ukiran yang dikuasai oleh syarikat anda?

A: Tiga jenis teknik ukiran, termasuk ukiran laser 2 / 3D, percetakan warna dan ukiran ukiran sandblasting.


MT100Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd

image005

Menyampaikan, menghantar dan berkhidmat


Hot Tags: trofi kristal liuli, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat