Trophy Crystal Liuli

Trophy Crystal Liuli

Maklumat produk


Perkara Trophy Crystal Liuli
Bahan Logam, aloi Zink, Resin, Plastik, Kristal
Saiz Pelbagai saiz, saiz peribadi juga dialu-alukan!
Warna Emas / Perak / Gangsa / Tembaga
Logo Disesuaikan
Penggunaan Anugerah / Pengiktirafan / Hadiah promosi / Cenderamata / Kehormatan / Perhiasan / Pengumpulan / Pemungut wang.
MOQ 1 keping.
QC Pemeriksaan 100% sebelum pembungkusan, Pemeriksaan tempat sebelum penghantaran.
Selepas Perkhidmatan Pengganti percuma jika mengetahui apa-apa barang pendek atau cacat dalam tempoh 90 hari selepas penghantaran

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Produk kami baik dalam kualiti dan harga yang sederhana. Kerana bahan adalah Kristal Gred Tinggi A K9, produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.

Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.

Trofi logam boleh menjadi hadiah perniagaan peribadi, hadiah dan cenderahati. Ia mempunyai bentuk unik, gaya yang pelbagai, kualiti boleh terjamin. Mereka sempurna untuk cawan kejohanan / juara cawan / galakan.


Sekiranya anda baik dalam pembungkusan kertas, beberapa lapisan tisu berwarna atau putih boleh direka untuk menyerap dan menyerap pembungkusan. Anda boleh menyesuaikan, mencetak atau mencetak bunga marmar pada kertas anda sendiri. Kanak-kanak sering menggunakan cip kentang atau perkataan terukir untuk membuat pembungkusan mereka sendiri.

Banyak pemberi hadiah telah "ditandatangani" untuk menjadikan piala kristal mereka dapat dikenali. Hadiah rasmi yang dikeluarkan oleh White House atau Jabatan Negara Amerika Syarikat secara rasminya dan dibungkus dengan kerajang putih atau emas, dan kertas itu dihiasi dengan "plak kebangsaan". Saya mempunyai seorang kawan, semua hadiah yang diberikannya dibalut kertas berkilat putih dan diikat dengan reben putih dan perak. Sekiranya pemulangan adalah seorang wanita, dia akan menambah sekumpulan kecil violet sutera; jika ia adalah seorang lelaki, ia menambah lapisan acorn perak atau hiasan daun. Sesetengah orang memberi hadiah dengan cara yang lebih santai, dan surat khabar sering digunakan dengan cara yang besar: seorang kenalan suka memilih susun atur akhbar yang sesuai untuk setiap penumpang, seperti sukan, komedi, berkebun, dan sebagainya.

AT0091
Hot Tags: kristal liuli kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat