Plakat Anugerah Black Clear Crystal Cube

Hadiah Pernikahan, Nikmat Perkawinan, Hadiah Hari Valentine, Ulang Tahun, Ulang Tahun, Cenderahati, Menyimpan, Memento, Liburan, Natal, hadiah bisnis. Hadiah promosi.

Maklumat produk

Perkara

Plakat Anugerah Black Clear Crystal Cube

Warna / Logo

Disesuaikan / percuma, AT-180

1: Keterangan: Baru Sanhe Crystal Crafts

2. Skala Model: Seperti keperluan anda

3. Pasaran Eksport: Global

4. Menghasilkan Kawasan: Pujiang dari China

5. Bahan: Kristal K9

6. Warna: Seperti keperluan anda

7. Spesies: Seperti keperluan anda

8. Berkualiti tinggi dan keadaan Cemerlang


Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.


Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga yang rendah dan berkualiti tinggi (produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2.OEM & ODM. (Anda memberikan reka bentuk, kita boleh menyesuaikannya), Pesanan sampel boleh diterima

3.Kami memiliki lebih dari 100 kakitangan profesional, rekaan, pemotongan, ukiran, sandblasting, dan mesin yang dipoles untuk memenuhi semua keperluan anda.

4.24 jam dalam sambutan cepat & perkhidmatan selepas jualan.

09

Hot Tags: jubin kristal hitam jelas plak, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat