Pingat Kaca Crystal Square Black

Pingat Kaca Crystal Square Black untuk anugerah dan cenderahati

Maklumat produk

PUJIANG BARU SANHE CRYSTAL CRAFTS CO., LTD.Cenderahati yang menarik untuk sukan, korporat, muzik atau ulang tahun. Dengan kristal kosong ini anda boleh mengukir sebarang imej dan angka di atasnya.


Pingat Kaca Crystal Square Black


Reka bentuk Reka bentuk yang berbeza untuk pilihan, kerja yang disesuaikan juga dialu-alukan
Syarat pengembalian Semua pesanan akan dihasilkan mengikut pengesahan sampel klien. Sekiranya kualiti lebih rendah daripada sampel, kami berjanji untuk mengembalikan semua pembayaran pesanan

Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.Soalan Lazim (soalan yang sering ditanya):

1. Bolehkah anda membuat produk direka khas saya?
Ya, kita boleh membuat produk mengikut permintaan pelanggan, seperti bentuk, saiz, warna, logo dan butiran lain.

2. Bagaimana untuk mengetahui harga item?
Jika produk yang anda mahu dipaparkan di laman web kami atau pada album gambar, anda hanya beritahu kami No. Item Dan kuantiti anda, saya akan memberikan harga yang terbaik.

Hot Tags: pingat kaca kristal persegi hitam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat