Trophy dan Pingat Kristal

Trophy dan Pingat Kristal

pembekal kristal, dan kedua-dua kraf polyresion dan kraf logam adalah baik-baik saja. Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih dari 14 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal, piala / piala kristal / jam kristal / kristal laser 3d / hadiah kristal dan sebagainya.

Maklumat produk

Saya dapati anda sedang mencari kraf Kristal, jadi anda hanya boleh memberitahu saya saiz, bentuk dan imej logo, dan apa-apa permintaan lain yang anda mahu adat, maka saya akan melakukan lukisan reka bentuk mudah untuk anda, dan saya boleh kira bayaran yang tepat untuk anda.

dan kira-kira katalog, kerana terdapat banyak produk, jadi cara terbaik ialah anda berkongsi minda dan reka bentuk dengan saya, maka saya boleh memilih produk yang paling sesuai dan berkongsi dengan anda.


Mengenai harga, anda boleh percaya kepada kami, niat asal saya adalah bahawa syarikat kami boleh mewujudkan hubungan jangka panjang dengan syarikat anda, tidak hanya melakukan satu perniagaan dengan pelanggan baru. jadi harga produk yang kami berikan akan menjadi yang terbaik, dan anda boleh melawat kilang saya untuk memeriksa keupayaan kami.


dan sekarang, kilang kami mempunyai pembangunan yang besar, semua kraf Kristal, kraf polyresin dan kraf logam, yang boleh kita lakukan, jika anda mahu menyesuaikannya, Hanya berkongsi dengan saya minda dan reka bentuk, maka saya boleh memberikan sebut harga yang tepat ASAP.

Dan jika anda mempunyai rekaan sendiri, anda boleh menunjukkan minda kepada saya, maka saya akan membuat lukisan reka bentuk mudah untuk anda, anda dapat melihat kesannya.


Penerangan: Trophy dan Pingat Kristal
Saiz: Saiz tersuai
Bahan: Trofi kaca berkualiti tinggi
Teknik: memotong, mengisar, menggilap, menggilap laser
Surface: digilap, penghancuran pasir
Pengeluaran: OEM dan ODM
MOQ: > 10pcs
Tempoh bayaran: TT 30% deposit terlebih dahulu, baki dibayar sebelum penghantaran
Cara penghantaran: Dengan jelas, Dengan udara, Di laut mengikut permintaan anda.


01-09

Perbezaan antara kristal dan kaca

Ciri fizikal yang berlainan

1. Kristal adalah penghabluran, mempunyai kekerasan yang lebih tinggi (kelas 7 mo), dan kekerasan kaca adalah lebih rendah, (kelas 5.5 mo), kristal boleh menarik tanda pada kaca, tidak boleh sebaliknya.

2. Crystal adalah penghabluran, kekonduksian terma lebih baik, sentuhan dengan ujung lidah mempunyai perasaan sejuk. Gelas itu hangat.

3. Dengan perbezaan polarizer, kristal boleh menyalakan cahaya, tetapi kaca tidak.

Kita boleh dengan mudah membezakan antara kristal dan kaca mengikut sifat fizikal mereka yang berbeza.


Sekiranya terdapat maklumat lanjut mengenai cyrstal yang anda perlukan, saya akan dengan senang hati membantu anda dan berasa bebas untuk menghubungi saya bila-bila masa.Hot Tags: Trophy dan Pingat Kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like