Pingat Kaca Crystal Glass Circle

Pingat Kaca Crystal Glass Circle

Maklumat produk

PUJIANG BARU SANHE CRYSTAL CRAFTS CO., LTD.Cenderahati yang menarik untuk sukan, korporat, muzik atau ulang tahun. Dengan kristal kosong ini anda boleh mengukir sebarang imej dan angka di atasnya.


Reka bentuk Reka bentuk yang berbeza untuk pilihan, kerja yang disesuaikan juga dialu-alukan
Mod Pengeluaran OEM / ODM
Tempat asal Zhejiang China (tanah besar)
Teknologi Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.
Nota Tambahan Produk boleh disesuaikan
Syarat pengembalian Semua pesanan akan dihasilkan mengikut pengesahan sampel klien. Sekiranya kualiti lebih rendah daripada sampel, kami berjanji untuk mengembalikan semua pembayaran pesanan


Untuk menunjukkan keikhlasan saya, saya boleh memberikan contoh percuma, tetapi anda perlu membayar sendiri tambang, ini saya lakukan yang terbaikSoalan Lazim (soalan yang sering ditanya):

1. Bolehkah anda membuat produk direka khas saya?
Ya, kita boleh membuat produk mengikut permintaan pelanggan, seperti bentuk, saiz, warna, logo dan butiran lain.

2. Bagaimana untuk mengetahui harga item?
Jika produk yang anda mahu dipaparkan di laman web kami atau pada album gambar, anda hanya beritahu kami No. Item Dan kuantiti anda, saya akan memberikan harga yang terbaik.

Jika produk memerlukan reka bentuk dan keperluan peribadi anda, sila beritahu kami maklumat berikut supaya kami boleh menawarkan harga dengan segera.

1) model dan ukuran produk (anda lebih baik mempunyai lukisan, sampel atau foto produk).
2) kuantiti dan masa yang diharapkan untuk penghantaran.
3) jika anda memerlukan sandblasting dan arca dalaman, sila beritahu kami pada masa yang sama.
4) maklumat terperinci kenalan anda.
Nota: Secara umum, harga kami termasuk cukai untuk kotak hadiah biasa. Sekiranya tiada keperluan seperti itu, sila beritahu kami terlebih dahulu.

3. Apakah kuantiti pesanan minimum yang anda mahukan?
Biasanya, tiada had untuk kuantiti pesanan minima. Kuantiti pesanan minimum adalah tertakluk kepada permintaan pelanggan kami yang dihormati.

Kuantiti yang besar, harga yang lebih murah.

4. Biasanya, berapa lama masa berlalu sebelum penghantaran?
Seperti biasa, satu minggu sudah cukup selepas pesanan anda untuk menghantar barangan anda. Tetapi untuk sesetengah hadiah dengan kuantiti yang kecil dan kraf kurang rumit, kami boleh menghantar sebelum tarikh akhir. Jika pelanggan memerlukan pesanan segera, kita boleh merundingkan masa untuk penghantaran tetapi anda perlu membayar beberapa perbelanjaan tambahan.

5. Apakah cara penghantaran biasa?
Sekiranya berat total kurang daripada 100kg, kami cadangkan memilih ekspres.
Sekiranya jumlah berat adalah 100kg hingga 200kg, kami cadangkan memilih penghantaran udara.
Sekiranya berat total melebihi 200kg, kami mencadangkan untuk memilih penghantaran laut.
Tetapi jika masa anda mendesak, kami boleh berbincang bersama-sama, memilih yang terbaik.

6. Pembayaran mana yang boleh diterima?
Kami boleh menerima bayaran oleh L / C, T / T dan Western Union. Untuk bayaran sampel, pelanggan harus membayar sepenuhnya. Untuk pesanan massa, pelanggan harus membayar deposit 30% terlebih dahulu, baki dibayar sebelum penghantaran. Apabila pelanggan melakukan pembayaran, mungkin ada caj bank kecil, pelanggan harus menanggung ini.

Hot Tags: lingkaran bentuk kristal kaca pingat, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat