Pingat Crystal Shape Diamond Clear

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih daripada 14 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal. ya, betul semua jenis kraf kristal.

Maklumat produk

PUJIANG BARU SANHE CRYSTAL CRAFTS CO., LTD.


Baru Sanhe Crystal Penerangan
Perkara Pingat Crystal Shape Diamond Clear
Bahan Crystal Grade A K9 Tinggi
Teknologi Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.
Logo disesuaikan
MOQ 50PCS
Masa penghantaran

3-7 hari untuk sampel dan 15-30 hari untuk pesanan lengkap, mengikut kuantiti.

7 hari selepas menerima deposit secara amnya, mengikut kuantiti.

Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan. Kami benar-benar berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan di antara kami.

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau sebarang pertanyaan, sila hubungi kami. Sebarang komen anda akan diambil serius. Kami akan menghantar pengeluaran bagus untuk rujukan anda, dan juga anda akan mendapat petikan terbaik kami! 


Hot Tags: pingat kristal jelas berlian, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat