Trophy Pla Award Blade Crystal

Sementara itu, kami mempunyai kilang kami sendiri dan pereka profesional, jadi kami boleh membuat model mengikut keperluan dan keperluan anda, seperti skala model, saiz, warna dan lain-lain. Di samping itu, kami mempunyai banyak kakitangan profesional yang menyediakan maklumat produk terkini, perundingan dan penghantaran produk untuk memenuhi keperluan anda yang berbeza. Sekarang kerja kita adalah di seluruh dunia. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan rakan-rakan dari seluruh dunia dan membekalkan perkhidmatan yang sangat baik kepada anda dengan iman kami.

Maklumat produk

Perkara

Trophy Pla Award Blade Crystal

MOQ AT-175


Ukiran Laser Crystal Glass Shield Placque untuk Masyarakat

Promosi produk baru berkualiti tinggi adat trofi laser dan pingat anugerah trophy shield trophy

Anugerah Pingat Kaca Trophy Shield Crystal Shield untuk Hadiah Cenderamata

Trophy Crystal

Membuat Kerajinan:

Percetakan warna:

Untuk kraf ini, pelanggan hanya menawarkan gambar-gambar anda yang jelas, tiada sebarang bayaran tambahan.

(Sebelum membuat pesanan besar-besaran, pada mulanya, kita akan membuat satu sampel, kemudian hantar pelanggan gambar untuk mengesahkan. Setelah mendapatkan kelulusan anda, kami akan membuat produk lain.)


Cenderahati yang menarik untuk sukan, korporat, muzik atau ulang tahun. Dengan kristal kosong ini anda boleh mengukir sebarang imej dan angka di atasnya.Jika anda berminat dengan model kami, sila hubungi saya dengan bebas, dan selamat datang untuk melawat syarikat dan kilang kami. Kami akan memberikan perkhidmatan terbaik dan harga yang berpatutan.

Kualiti yang boleh dipercayai! Perniagaan jujur!

Looking forward untuk kerjasama yang jujur dengan anda!


Hot Tags: kristal piala piala anugerah plak, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat