Trophy Drop Water Trophy

anugerah trofi kristal, perisai hadiah hadiah cenderahati, Trophy Crystal Transparent, anugerah kristal kaca plak kosong, reka bentuk plak kosong piala kosong.

Maklumat produk

Perkara

Trophy Drop Water Trophy

MOQ 50PCS

Ukiran Laser Crystal Glass Shield Placque untuk Masyarakat

Promosi produk baru berkualiti tinggi adat trofi laser dan pingat anugerah trophy shield trophy

Anugerah Pingat Kaca Trophy Shield Crystal Shield untuk Hadiah Cenderamata


Membuat Kerajinan:


1. Sandblasting:

Untuk logo, jika pelanggan mempunyai bentuk yang betul (.ai atau .cdr), boleh menghantar kami. Jika tidak, kita perlu membuat persediaan untuk logo anda, mungkin ada yuran reka bentuk yang sedikit. Pelanggan harus menawarkan font yang tepat untuk teks dan perkataan.


2. ukiran laser 2D / 3D:

Untuk logo 3D, pereka kami perlu membuatnya di komputer. Yuran persediaan lebih tinggi daripada logo normal. Selepas menyelesaikannya, kami akan menghantar gambar-gambar 3D terperinci kepada pelanggan untuk mengesahkan. Setelah mendapatkan kelulusan, kami akan membuat satu sampel, dan kemudian membuat jenazah.


Sekiranya terdapat maklumat lanjut yang anda perlukan, saya akan dengan senang hati membantu anda dan berasa bebas untuk menghubungi saya bila-bila masa.


Kami membawa beberapa gaya anugerah termasuk Menara Kristal Optik, Obelisks, Anugerah Kaca, Plak, Pasu Kristal, Mangkuk, Piala Tropika, Anugerah Globe, Hadiah Eksekutif, Bingkai Foto, Minuman Glass, Paperweights, Jam, Pen Set, Meja Meja Aksesori, dan lebih lagi! Semua produk kami akan diperibadikan dengan kaedah penghancuran batu pasir, ukiran laser, atau warna.Hot Tags: hadiah air kristal drop trophies, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like