Plastik Shield Shield K9 Crystal Glass

1. Kilang kami: 14 tahun pengalaman, mempunyai pemotongan, penggilap, penggerudian, sandblasting dan mesin ukiran laser kami sendiri. 2. Produk: Harga berkualiti tinggi tetapi berpatutan, lebih daripada 20 jenis produk dan lebih daripada 1000 gaya yang berbeza untuk dipilih. 3. Kawalan Kualiti: 5 QC yang mahir memeriksa langkah demi langkah, satu demi satu untuk memastikan kualiti 4. Sikap Kami: Ramah, jujur, boleh dipercayai, pelanggan pertama, kami akan menjawab jika terdapat pertanyaan dalam masa 24 jam pada hari kerja. 5. Waranti: Semua produk akan dihasilkan mengikut sampel terakhir, jika kualiti yang anda terima lebih rendah daripada sampel, kami berjanji untuk mengembalikan pembayaran. Dan kami akan menyediakan beberapa alat ganti jika ada yang patah semasa penghantaran.

Maklumat produk

Perkara

Plastik Shield Shield K9 Crystal Glass

MOQ 50PCS, AT-171

Sesuaikan kosong k9 kristal perisai penghalang piala blok plak untuk perniagaan

Ukiran Laser Crystal Glass Shield Placque untuk Masyarakat

Promosi produk baru berkualiti tinggi adat trofi laser dan pingat anugerah trophy shield trophy

Anugerah Pingat Kaca Trophy Shield Crystal Shield untuk Hadiah CenderamataTerutama dalam piala kristal, harganya adalah rujukan, ia bergantung kepada saiz, bentuk, logo dan sebagainya. Lebih banyak maklumat yang anda berikan, harga yang lebih tepat akan anda dapatkan.

Sekiranya terdapat maklumat lanjut yang anda perlukan, saya akan dengan senang hati membantu anda dan berasa bebas untuk menghubungi saya bila-bila masa.


Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan. Kami benar-benar berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan di antara kami.

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau sebarang pertanyaan, sila hubungi kami. Sebarang komen anda akan diambil serius. Kami akan menghantar pengeluaran bagus untuk rujukan anda, dan juga anda akan mendapat petikan terbaik kami!Hot Tags: k9 kristal perisai kaca bentuk plak, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like