Pingat Anugerah Souvenir Kaca Circle

Pingat Anugerah Souvenir Kaca Circle

Maklumat produk


Nama Produk : Pingat Anugerah Souvenir Kaca Circle
Bahan: zink aloi / tembaga / Tembaga / keluli tahan karat / gangsa / besi / aluminium / tin / emas / perak
Aksesori: pin keselamatan, pin rama-rama, pelekat, magnet. dan lain-lain
Penggunaan: hadiah promosi / cenderamata / hiasan / hadiah perkahwinan / hadiah ulang tahun dll.

mengenai apa-apa soalan di dalamnya, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa, saya akan memberikan balasan profesional ua.Jika tidak apa-apa, bolehkah anda berkongsi saya ur wechat atau whatsapp ID? maka saya boleh menambah dan menghubungi anda tepat pada masanya untuk maklumat lanjut.


Kami membekalkan pelbagai jenis kertas dinding kristal, seperti gelang kertas kristal kubah, gelang kertas segi empat tepat kristal, gelang kristal decagon, pyramid paperweight kristal, gelang kertas kristal berbentuk hati, gelang kertas kristal Pentagon,

Kami bukan sahaja percaya bahawa tugas kami terdiri daripada membuat produk yang baik tetapi juga membina hubungan yang kuat dan jangka panjang dengan pelanggan kami. Reputasi kami di kalangan pelanggan dan kepuasan mereka adalah sebab utama kejayaan kami.

Selain itu, apabila pelanggan membuat pesanan, kami boleh membuat sampel kelulusan atas permintaan. Ia juga demi kepentingan kami untuk mendapatkan kelulusan pelanggan terlebih dahulu sebelum memulakan pengeluaran. Ini adalah bagaimana kita mampu "Perkhidmatan Selepas Jualan Penuh". Jika produk tidak memenuhi keperluan anda yang ketat, kami boleh menyediakan sama ada pengembalian segera atau remake serta-merta tanpa kos tambahan kepada anda.

Kami telah menyediakan model ini untuk menetapkan pelanggan dalam kedudukan keyakinan dan kebolehpercayaan.

AT159

Hot Tags: pingat penghargaan cenderamata bulatan kaca, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat