Plastik Blade Bentuk Pingat Krismas

Plastik Blade Bentuk Pingat Krismas

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, trofi kristal tersuai dengan asas yang jelas, dan mozek dua atau tiga kristal bersama-sama,

Perkara

Plastik Blade Bentuk Pingat Krismas

Bahan

K9 Crystal


Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.


Komen anda termasuk semua pepole dari pihak kami dan kualiti produk sentiasa dialu-alukan.? Jika terdapat sebarang masalah kualiti produk, sila pertimbangkan dengan perwakilan jualan kami terlebih dahulu untuk menyelesaikan masalah terlebih dahulu, jika mereka tidak dapat diselubungi oleh jualan kami mewakili, sila hubungi pengurus kami secara terus.

Semua aduan tuntutan daripada anda, kami akan menawarkan penyelesaian seperti yang kami boleh dan tidak lewat dari satu bulan melalui faks atau e-mel.


Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami.

crystalT0018


image009

Hot Tags: plak bentuk bilah pingat kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like