Trophy Crystal Design and Medal New Mosaic

Trophy Crystal Design and Medal New Mosaic

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih dari 13 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal. ya, betul semua jenis kraf kristal. Ini bermakna bahawa kita boleh mengeluarkan setiap kraf kristal yang anda ingin kustom dengan kualiti yang tinggi. Dan produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, trofi kristal kosong dengan reka bentuk baru, percuma untuk logo dan teks

Perkara

Trophy Crystal Design and Medal New Mosaic

Saiz

Custom

MOQ

10PCS

Teknologi

Sandblasting, digilap, percetakan,

Jaminan kualiti

Kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang terbaik


Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih dari 13 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal. ya, betul semua jenis kraf kristal.

Ini bermakna bahawa kita boleh mengeluarkan setiap kraf kristal yang anda ingin kustom dengan kualiti yang tinggi. Dan produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.

dengan logo dan teks ukiran laser / terukir / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderamata, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.


Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga rendah dan berkualiti tinggi (produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2.OEM & ODM. (Anda memberikan reka bentuk, kita boleh menyesuaikannya), Pesanan sampel boleh diterima

3.Kami memiliki lebih dari 100 kakitangan profesional, rekaan, pemotongan, ukiran, sandblasting, dan mesin yang dipoles untuk memenuhi semua keperluan anda.


S: Bagaimana dengan kualiti produk anda dan perkhidmatan selepas jualan?

A: Pertanyaan berat menyaksikan kualiti produk kristal kami, Produk kristal kami adalah kualiti Jepun dan Korea. dan sama ada senarai itu atau tidak, kami memperlakukan setiap pelanggan dengan penuh semangat dan kesabaran.

image001image003

image011

Hot Tags: reka bentuk baru kristal kristal mozek dan pingat, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat