Anugerah Bintang Logam Berat

Metal Star Crystal Trophy, Crystal Glass Star Trophy, bahagian bintang logam khas, dengan asas kiub kristal hitam, logo tersuai dan percuma untuk logo. Kongsi minda dengan saya.

Maklumat produk

Penerangan:

Trophy Star Glass Glass for Gift

Bahan:

emas & perak & tembaga logam, kristal

Teknik:

memotong, mengisar, menggilap, menggilap laser

Pengeluaran:

OEM dan ODM

Tempoh bayaran:

TT 50% deposit terlebih dahulu, baki dibayar sebelum penghantaran

Reka bentuk anda juga akan diterima. Dan logo anda akan dimasukkan ke dalam kotak hadiah, dengan emas atau perak dicap.

Pada permulaan, kami menerima pesanan kecil, maka anda akan mempunyai peluang yang baik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kualiti dan perkhidmatan kami. Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan.

1. Mengenai kristal

Peranan kristal: Kristal boleh daripada api, menyerap tenaga positif, negatif, negatif, menginspirasi kerohanian, membantu meditasi.

(1), terapi semangat: Crystal adalah cinta, penjagaan dan wakil tenaga kehidupan.

(2), selain mengumpulkan nilai, kristal di TV boleh menyerap radiasi yang berbahaya, mengurangkan pencemaran yang menduduki rumah.

(3), kristal di dalam poket anda, tersembunyi di dalam badan, penyerapan tenaga sekitar untuk meminimumkan pelanggaran tubuh.

(4), perasaan estetik kristal, kasih sayang gembira yang menimbulkan jantina, mengurangkan kesedihan, adalah untuk mengilhami optimum elektrik "membawa badan ketara", menjadikan hidup lancar.

MT5-0001PS-01

新 三禾 第二 版 (9-1)

Dengan pengumuman arahan hijau eH RoHS dan peningkatan kesedaran perlindungan alam sekitar manusia, kaca lebur rendah tanpa plumbum telah mendapat lebih banyak perhatian dan lebih perhatian. Status penyelidikan kaca larut rendah tanpa plumbum di rumah dan di luar negara adalah dirumuskan. Komposisi dan sifat-sifat fizikokimia dari sistem kaca borat, fosfat dan vanadate bebas plumbum diperkenalkan. Kesukaran dan trend dalam perkembangan masa depan kaca bebas cair rendah yang diuji dianalisis.

Hot Tags: anugerah bintang logam berat, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat