Metal Angel Trophy

Trophy Metal Crystal, bahan termasuk: kristal, kaca, damar, logam, dan sebagainya. Satu produk boleh termasuk satu atau lebih daripada satu bahan, ia terpulang kepada reka bentuk dan minda.

Maklumat produk

Butiran Cepat

Penerangan: Metal Angel Trophy
Bahan: emas & perak & tembaga logam, kristal
Teknik: memotong, mengisar, menggilap, menggilap laser
Pengeluaran: OEM dan ODM
Tempoh bayaran: TT 50% deposit terlebih dahulu, baki dibayar sebelum penghantaran
Cara penghantaran: Dengan jelas, Dengan udara, Di laut mengikut permintaan anda.
Keupayaan bekalan: 5000pcs / bulan

Produk utama kami adalah trofi kristal dan kraftangan, trofi logam dan kraftangan, trofi resin dan kraftangan, harganya adalah rujukan, ia bergantung pada saiz, bentuk, logo dan sebagainya. Lebih banyak maklumat yang anda berikan, harga yang lebih tepat akan anda dapatkan.

, di mana berdiri lautan hutan & bukit-bukit, berlian purba rumah-rumah Hakka yang bersejarah, pembuatan perindustrian yang sangat baik, Holywell (R) menjadikan dirinya bintang baru yang berkilat sebagai penghargaan Anugerah pengeluaran, dari reka bentuk konsep, pembuatan acuan, pemutus, dan produk pemasangan & pengedaran


MT23


11 (2)新 三禾 第二 版 (9-1)

Apa yang perlu saya perhatikan apabila mengekalkan trofi kristal? Hadiah trofi kristal adalah sejenis hadiah kraf, dan terdapat banyak penyokong di pasaran. Ini mempunyai banyak kaitan dengan kesan visual yang indah dan jelas. Tetapi anda tahu, kristal adalah bahan yang rapuh, jika ia tidak dilindungi dengan betul, mudah menghadapi masalah. Hari ini, Mi Yue Crystal Kraf Xiaobian akan berkongsi dengan anda bagaimana untuk menjalankan penyelenggaraan harian hadiah trofi kristal. Apa yang perlu diperhatikan apabila mengekalkan hadiah trofi kristal: tekstur kristal rapuh, sehingga sangat dilarang dengan tekanan berat, memukul, dll.

Hot Tags: piala malaikat logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like