Metal Dancing Figure Trophy

Kawalan Kualiti: 1). Sampel preproduction akan tersedia sebelum pengeluaran 2). Pengeluaran akan diproses oleh kedua-dua mesin dan pekerja buatan tangan yang mahir 3). Potongan tambahan akan siap sebagai produk sandaran 4). Produk akan diperiksa dua kali sebelum pembungkusan

Maklumat produk

Metal Dancing Figure Trophy


jenis produk Anugerah Crystal Glass GlobeTrophy
Bahan K9 bahan kristal berkualiti tinggi
Kualiti Setiap satu akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan tiada gelembung dan calar.
Leadtime 3-5 hari untuk pengeluaran sampel dan 5-30 hari untuk pengeluaran besar-besaran. Kami berjanji melakukan yang terbaik untuk penghantaran tepat pada waktunya.

Produk utama kami adalah trofi dan kerajinan kristal, trofi logam dan kraf, trofi dan kraf resin, harganya adalah rujukan, bergantung pada ukuran, bentuk, logo dan sebagainya. Lebih banyak maklumat yang anda berikan, harga yang lebih tepat akan anda dapatkan.

MT110

新 三禾 第一版 (6)

Crystal, karya alam semula jadi, adalah permata dalam keluarga yang luar biasa, sejak zaman kuno oleh cinta dan penghargaan rakyat. Dengan pembangunan dan penggunaan kristal, nilainya menarik perhatian yang lebih dan lebih banyak.Crystal dari bijih asal, bentuknya adalah kristal telus konkrit heksagon, jelas, kebanyakannya putih, tetapi juga merah, hijau, biru, kuning, ungu, teh dan lain-lain warna. Kekerasannya adalah kedua hanya untuk berlian, sejuk, sejuk dan batu-batu lain.

Hot Tags: piala menari logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat