Hadiah Perniagaan Eagle Eagle

Berkualiti Tinggi Menyesuaikan Sport Crystal Metal Trophy anugerah sukan Trophy, Reka bentuk baru

Maklumat produk


Nama barang: Hadiah Perniagaan Eagle Eagle
Bahan: Aloi zink, aluminium, tembaga, keluli tahan karat, besi, nickle ... ect.
Saiz: Berdasarkan customzied.
Berat : Berdasarkan customzied.
Proses: Dicap / mati lakonan.
Warna penyaduran: Emas, gangsa antik, bron, emas mat, perak mat, antik
Logo: Enamel, cat, cat dengan epoksi, timbul, laser, cetakan skrin sutera.
Kos sampel: bergantung kepada Item yang berbeza.
Contoh masa: 7 hari
Penghantaran: Dengan laut, melalui udara, dengan ekspres bergantung kepada keperluan anda.

Kedudukan akhir yang tinggi untuk kami. Menyediakan produk dan perkhidmatan gred tinggi kepada setiap pelanggan Adakah sasaran kami. Kami bekerja keras berdasarkan misi kami kerana kami adalah profesional dan aktif. Kami mempunyai syarikat f / Ty / pengujian yang terselamat untuk memenuhi keperluan pelanggan. Nikel percuma / plumbum percuma / PRO. 65 / AZO. Kami telah menubuhkan sistem kawalan mutu ISO9001 dan lulus peperiksaan oleh organisasi yang berkaitan seperti syarikat ujian SGS / BV. Kami yakin bahawa kualiti dan pengurusan produk kami akan bertambah baik pada tahap yang lebih tinggi.


3. Jangan biarkan artifak kristal menjadi terlalu rapat antara satu sama lain, atau apabila anda mengalami salah satu daripadanya, yang lain akan jatuh kerana kesan domino. Memastikan untuk bertindak peranan tabi yang teguh dan boleh dipercayai, goncang tidak dengan mudah.

4. Jika anda ingin menyimpan kraf kristal untuk masa yang lama, jangan gunakan kertas pelekat berbuih atau beg plastik. Pembungkusan jenis ini boleh meningkatkan suhu dan menyebabkan kerosakan pada kristal. Sementara itu, tidak boleh menyimpan loteng kristal atau ruang bawah tanah , supaya mereka tidak dapat menahan diri sendiri dalam lingkungan yang tidak masuk akal

MT97

PG-01

Spesifikasi Bahan Kaca Kraf

Syarikat kami utama dalam menghasilkan kaca optik, kaca kraf matematik. Bahan mentah utama termasuk: pasir kuarza (69-70%), calcarea carbonica (10-13%), natrium carbona (14-16%) dan sebagainya lebih dari sepuluh jenis bahan kimia, setelah lebur dan anil, kaca kraf, kualiti dalaman adalah tepat untuk kebanyakan permintaan pelanggan, dan bahan tersebut tidak termasuk siri utama.


Hot Tags: Hadiah perniagaan helang logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat