Metal Eagle Gift

Berkualiti Tinggi Menyesuaikan Sport Crystal Metal Trophy anugerah sukan Trophy, Reka bentuk baru

Maklumat produk


Nama barang: Reka bentuk baru Eagle Eagle Gift
Bahan: Aloi zink, aluminium, tembaga, keluli tahan karat, besi, nickle ... ect.
Saiz: Berdasarkan customzied.
Berat : Berdasarkan customzied.
Proses: Dicap / mati lakonan.
Warna penyaduran: Emas, gangsa antik, bron, emas mat, perak mat, antik
Logo: Enamel, cat, cat dengan epoksi, timbul, laser, cetakan skrin sutera.
Kos sampel: bergantung kepada Item yang berbeza.
Contoh masa: 7 hari
Penghantaran: Dengan laut, melalui udara, dengan ekspres bergantung kepada keperluan anda

Kerajian Kristal, dengan ciri-ciri jernih, mulia dan elegan yang jernih, elegan, elegan dan unik serta keanggunannya, telah disukai oleh orang sejak zaman purba, dan kerana kraf kristal mempunyai nilai penghargaan dan nilai pengumpulan yang tinggi, maka Sekarang juga telah ditetapkan dari gelombang hadiah untuk hadiah kristal. Oleh itu, pemahaman klasifikasi kraf kristal dan pengertian kristal yang mesti dilihat untuk hadiah sangat membantu para pemberi hadiah.


MT97PG-01 Dengan perkembangan pesat industri perhiasan, orang mula menerima semua jenis batu permata. Sebagai ahli penting dari keluarga permata berwarna - kristal, dengan alam semulajadi, harga sederhana, mula dicintai oleh semakin banyak orang secara beransur-ansur. Namun, di pasaran perhiasan, perhiasan mewah mewah terutamanya memimpin dalam emas, berlian dan sterling silver.This telah menyebabkan kesan yang besar pada pasaran perhiasan kristal, di bawah kitaran ganas prospek pasaran barang kemas kristal dalam bahaya.Relatif kepada berlian, harga kristal lebih murah, warna lebih kaya, produk kristal juga mendapat lebih banyak perhatian dan cinta. Menurut penyiasatan, dalam pasaran perhiasan pada tahun-tahun kebelakangan ini, perkadaran perhiasan kristal mula meningkat secara beransur-ansur, menunjukkan arah aliran yang semakin meningkat. Kelebihan perhiasan kristal terletak pada harga bahan mentah yang rendah, yang merupakan perwakilan perhiasan kelas menengah yang kuat. Oleh karenanya, terdapat keperluan mendesak untuk reka bentuk inovatif perhiasan kristal untuk m ia adalah bahagian penting yang setanding dengan jenis barang kemas lain.Jiangsu wilayah donghai county ziguangge perdagangan kristal co., ltd. adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam penjualan kristal, pengarang yang ditemui selepas kaji selidik pasaran kristal di donghai daerah, produk kristal yang dijual di pasaran pada masa ini terutama kraf tangan, jenis barang kemas produk kurang, kurang orisinal. Produk yang dijual oleh kristal ziguangge syarikat perdagangan terutamanya diimport kraftangan semulajadi kristal dan perhiasan kristal, tetapi syarikat itu tidak melancarkan jenama kristalnya sendiri. Saya telah ditugaskan oleh syarikat itu untuk merekabentuk siri perhiasan kristal. Menurut ciri-ciri kelompok pengguna produk perhiasan yang berlainan, pengarang merancang empat set tema: "kayu dan batu", "galaksi" dan "istana que"


Hot Tags: Hadiah helang logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat