Model Anugerah Model Logam Sukan Trophy

Anugerah Model Logam Model Sukan Trophy dengan asas kristal, bahan termasuk: kristal, kaca, damar, logam, dan sebagainya.

Maklumat produk

Model Anugerah Model Logam Sukan Trophy


Anugerah untuk sukan, bola keranjang, bola sepak dan acara lain. Rajah logam dan asas kristal.


Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih daripada 14 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal.

Jadi mengenai apa-apa soalan dalam kraf Kristal, anda boleh menghubungi saya bila-bila masa, saya akan memberikan ua jawapan profesional.Masa Pengeluaran

Waktu pengeluaran standard

Masa pengeluaran standard adalah 5-7 hari bekerja selepas penerimaan pelanggan kami, kelulusan.


Tiada masalah untuk tarikh akhir yang mendesak

Waktu Pengeluaran saya boleh menjadi 1/2 masa pengeluaran standard1, logo dan teks hendaklah disediakan oleh pelanggan dalam font yang betul.

2, Bukti biasanya dijana dalam 2-3 hari perniagaan selepas membuat pesanan. Tiada apa-apa yang terukir tanpa kelulusan pelanggan.

3, Semua anugerah mula kosong. Jika anda melihat reka bentuk khusus yang anda suka, sila beri perhatian dan berbincang dengan artis anda sebelum kelulusan bukti.

.
Hot Tags: model pingat anugerah sukan trofi sukan, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat