Trophy Crystal Bentuk Bintang Emas

Trophy Crystal Bentuk Bintang Emas

Trophy Crystal Star Tropical Trophy, tiga bintang logam dan asas kristal hitam. Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih daripada 14 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal. Jadi mengenai apa-apa soalan dalam kraf Kristal, anda boleh menghubungi saya bila-bila masa, saya akan memberikan ua jawapan profesional.

Maklumat produk

Trophy Crystal Bentuk Bintang Emas


Mengenai apa-apa soalan dalam kraf Kristal, kraf ployresin dan kristal logam, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa, saya akan memberikan jawapan profesional ua.

Masa Pengeluaran

Waktu pengeluaran standard

Masa pengeluaran standard adalah 5-7 hari bekerja selepas penerimaan pelanggan kami, kelulusan.

Di samping itu, kami menawarkan perkhidmatan terburu-buru pengeluaran 1, 2 atau 3 hari kerja untuk semua anugerah kristal dan piala kristal kami. Kami boleh bertemu dengan tarikh akhir yang diminta oleh pelanggan.


MT71Kelebihan kami:

1: kilang langsung, harga yang rendah dan berkualiti tinggi (produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2: OEM & ODM. (Anda memberi reka bentuk, kami boleh menyesuaikannya), pesanan sampel boleh diterima

3: Kami memiliki lebih dari 100 kakitangan profesional, reka bentuk, pemotongan, ukiran, sandblasting, dan mesin yang dipoles untuk memenuhi semua keperluan anda.

4:24 jam dalam sambutan cepat & perkhidmatan selepas jualan.

新三禾第一版 (6)新三禾第一版 (8-1)

Hot Tags: piala kristal bentuk bintang emas emas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat