Metal Horse Trophy

Trophy Crystal Star Tropical Trophy, tiga bintang logam dan asas kristal hitam. Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih daripada 14 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal. Jadi mengenai apa-apa soalan dalam kraf Kristal, anda boleh menghubungi saya bila-bila masa, saya akan memberikan ua jawapan profesional.

Maklumat produk

Metal Dancing Metal Trophy


Kawalan kualiti:

1). Sampel preproduction akan tersedia sebelum pengeluaran

2). Pengeluaran akan diproses oleh kedua-dua pekerja buatan tangan dan pekerja mahir

3). Potongan tambahan akan siap sebagai produk sandaran

4). Produk akan diperiksa dua kali sebelum pembungkusan


1. Kilang kami: 14 tahun pengalaman, mempunyai pemotongan, penggilap, penggerudian, sandblasting dan mesin ukiran laser kami sendiri.

2. Produk: Harga berkualiti tinggi tetapi berpatutan, lebih daripada 20 jenis produk dan lebih daripada 1000 gaya yang berbeza untuk dipilih.

3. Kawalan Kualiti: 5 QC yang mahir memeriksa langkah demi langkah, satu demi satu untuk memastikan kualiti

4. Sikap Kita: Pertama, pelanggan yang ramah, jujur, boleh dipercayai, kami akan menjawab jika terdapat pertanyaan dalam tempoh 24 jam pada hari bekerja.

5. Waranti: Semua produk akan dihasilkan mengikut sampel terakhir, jika kualiti yang anda terima lebih rendah daripada sampel, kami berjanji untuk mengembalikan pembayaran. Dan kami akan menyediakan beberapa alat ganti jika ada yang patah semasa penghantaran.
MT7Selepas perkhidmatan:

Kami akan menjawab soalan anda mengenai item dalam masa 24 jam (Cuti Dikecualikan)

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau sebarang pertanyaan, sila hubungi kami. Sebarang komen anda akan diambil

dengan serius. Kami akan menghantar katalog yang bagus untuk rujukan anda, dan juga anda akan mendapat petikan terbaik kami!

新 三禾 第一版 (6)新 三禾 第一版 (8-1)

Hot Tags: trofi kuda logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like