Anugerah Kristal Optik

anugerah kristal optik

Maklumat produk

Penerangan: anugerah kristal optik
Bahan: emas & perak & tembaga logam, kristal
Teknik: memotong, mengisar, menggilap, menggilap laser
Pengeluaran: OEM dan ODM
Tempoh bayaran: TT 50% deposit terlebih dahulu, baki dibayar sebelum penghantaran

Bagaimana hendak membuat pesanan kepada kami?

1. Tolong beritahu saya apakah trofi yang digunakan? saiz yang paling sesuai dan berlian gred akan mengesyorkan kepada anda.

2. Kami menyediakan sampel kecil untuk ujian anda.

3.Jika ujian sampel berjaya sila memaklumkan kepada kami untuk mengatur barangan keperluan anda.

4. Selalunya berlian sintetik yang disampaikan oleh Express atau pengangkutan udara. Sekiranya anda mempunyai keperluan khusus sila beritahu kami.

5. Masa penghantaran biasanya 5-7 hari selepas pengesahan deposit.

Jangan ragu untuk melayari pilihan produk kami dengan kesempatan, jenama, gaya dan anggaran. Kami menawarkan anugerah untuk beberapa acara pengiktirafan termasuk Pencapaian Jualan, Pengiktirafan Kepimpinan dan Penghargaan, Sambutan Korporat, Motivasi Kerja Berkumpulan, Anugerah Khidmat Pekerja / Persaraan, Kecemerlangan Akademik, Kejohanan Sukan dan banyak hadiah yang memberi perayaan termasuk Pernikahan, Ulang Tahun, Pengijazahan, Hari Ibu, Hari Bapa , Krismas, dan banyak lagi!

AT164

11 (2)新 三禾 第二 版 (9-1)

Kristal utama mempunyai sifat fizikal dan kimia yang baik, tetapi penambahan PbO telah menyebabkan masalah perlindungan alam sekitar dan masalah kesihatan. Jenis baru kaca kristal bebas plumbum disediakan oleh TiO2 dan bukannya PbO. Dengan mengubah pecahan massa TiO2 dalam komposisi, pengaruh TiO2 terhadap prestasi sistem kaca kristal telah dieksplorasi. Hasilnya menunjukkan bahawa indeks biasan sampel dengan jisim TiO2 massa tertinggi 12% mencapai 1.572, yang dapat meningkatkan kestabilan haba kaca kristal.

Hot Tags: anugerah kristal optik, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat