Anugerah Crystal Design Round Circle

Anugerah Crystal Round Circle, bahan termasuk: kristal, kaca, resin, logam, dan sebagainya. Satu produk boleh termasuk satu atau lebih daripada satu bahan, ia terpulang kepada reka bentuk dan minda.

Maklumat produk

Butiran Cepat

Penerangan: Anugerah Crystal Design Round Circle
Bahan: emas & perak & tembaga logam, kristal
Teknik: memotong, mengisar, menggilap, menggilap laser
Pengeluaran: OEM dan ODM
Tempoh bayaran: TT 50% deposit terlebih dahulu, baki dibayar sebelum penghantaran
Cara penghantaran: Dengan jelas, Dengan udara, Di laut mengikut permintaan anda.
Keupayaan bekalan:

5000pcs / mont

Khusus dalam menghasilkan semua jenis hadiah kristal, termasuk piala & anugerah Crystal, piala & anugerah Kaca, Rantai kunci kristal, Cube kristal, bola kristal, kantor kristal & dekorasi rumah, berlian Kristal dll.
Prinsipal kami "berkualiti tinggi, harga berpatutan, perkhidmatan terbaik, penghantaran tepat pada masanya" h

Kemahiran tangan


Untuk memasuki pemahaman pemasaran rangkaian pelbagai isu, dekat dengan pengalaman umum adalah jauh dari cukup, tetapi juga memerlukan tangan mereka sendiri, secara peribadi terlibat dalam proses pemasaran rangkaian dalam semua aspek. Dalam banyak kes, sukar untuk memiliki pemahaman yang mendalam mengenai beberapa masalah tanpa melakukannya sendiri, dan beberapa masalah hanya boleh ditemui dan diselesaikan dengan melakukannya sendiri. Pemasaran rangkaian dalam proses pembelajaran tangan mereka sendiri, pemahaman pemasaran rangkaian akan lebih mendalam.


1. MOQ: Bagi kebanyakan produk kami, kami tidak mempunyai MOQ, dan kami boleh memberikan sampel percuma selagi anda sanggup membayar caj penghantaran.

2. Pembayaran: Kami menerima bayaran oleh T / T, Western Union, dan PayPal. Untuk pesanan bernilai tinggi, kami juga menerima bayaran L / C.

3. Lokasi: Kami adalah sebuah kilang yang terletak di Pujiang China, sebuah bandar utama yang mengeksport.

MT49-2

11 (2)新 三禾 第二 版 (9-1)

Hot Tags: anugerah kristal reka bentuk bulatan bulat, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat