Trofi Crystal Khas yang jelas

Trofi kristal harga khas dan anugerah bentuk domba logam, hadiah upacara yang sangat baik, piala berbentuk awan kristal, bentuk Octagon kristal yang disesuaikan khas piala kaca khas.

Maklumat produk


Item

Trofi Khas Clear Crystal

Bahan

Gred AK Tinggi 9

Saiz

Disesuaikan

MOQ

10 PCS

Trofi kristal bentuk bintang kristal murah untuk pertandingan atau majlis anugerah syarikat. Kilang Langsung Menjual Piala Kristal Bentuk Bulat untuk Cenderamata, piala kristal resin reka bentuk khas bentuk hati bintang untuk anugerah / pengijazahan terbaik / hadiah hadiah juara sukan 2019, piala anugerah kristal bentuk khas reka bentuk terbaru, perjumpaan tahunan bentuk khas huruf kreatif penganugerahan piala kristal cenderamata peraduan.Butiran Penghantaran:

Melalui laut:

Sekiranya anda telah menentukan penghantaran barang, kami akan menghubungi mereka untuk menghantar barang anda.

Sekiranya anda tidak mempunyai penghantar barang yang ditentukan, kami akan memberikan yang boleh dipercayai untuk anda

hantar barang anda.

Melalui udara:

Sekiranya anda mendesak tentang barang dan kuantiti anda tidak terlalu besar, kami akan menghantar barang melalui udara.

Dengan menyatakan:

Sekiranya kuantiti anda kecil dan mendesak, anda boleh memilih International Express, DHL, UPS1. Adakah anda syarikat perdagangan atau pengeluar?

Ya, kami adalah kilang langsung. Selamat datang untuk melawat kilang kami, dan kami mempunyai 14 tahun pengalaman. Kami mampu menawarkan produk berkualiti dengan harga yang kompetitif untuk pelanggan.

2. Bagaimana cara membuat pesanan?

Cukup hantarkan pertanyaan kepada kami melalui e-mel atau telefon mengenai item apa yang anda minati, juga beritahu kami tentang kuantiti, ukuran, dll. Wakil perkhidmatan pelanggan kami akan menawarkan cadangan profesional dalam 24 jam.

3. Bolehkah saya mengetahui tempo pengeluaran pesanan saya?

Ya, Anda akan menerima jadual pengeluaran rasmi dari kami untuk memberitahu anda setiap langkah dari kami untuk produksi, apabila ada perubahan dari kami tanpa diduga, kami juga akan berunding dengan anda secepat mungkin.Hot Tags: trofi kristal khas yang jelas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat