Trophy Music Glass

Anugerah Trophy Trophy Music Glass.

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

OEM ODM, kualiti yang lebih tinggi, perkhidmatan yang lebih baik dan harga yang lebih rendah.

Perkara

Trophy Music Glass

Bahan

Crystal Grade A K9 Tinggi

Penggunaan

Anugerah,1. Kristal adalah kristal dengan kekerasan yang tinggi (Mohs 7), manakala kekerasan kaca adalah rendah (Mohs 5.5), kristal boleh menandakan pada kaca, dan sebaliknya.

2. Kristal adalah badan kristal dengan kekonduksian terma yang baik, dan ia berasa sejuk dengan hujung lidah. Gelas itu hangat.

3. Berbeza dengan cermin polarisasi, kristal boleh menghantar cahaya, tetapi kaca tidak boleh.Pengeluaran trofi kristal: sebab salji dalam proses pembuatan imej kristal.

Sebab salji dalam proses pembuatan imej kristal ialah salji salji adalah kemalangan yang paling biasa dalam membuat imej kristal. Terdapat banyak sebab untuk salji salji, kualiti gam tanpa bayangan, kualiti filem, kandungan air pada filem, kekurangan cahaya atau peralihan cahaya, kebersihan embrio kristal yang digunakan, dan pembinaan yang tidak betul boleh semuanya menyebabkan salji. Sesetengah kepingan salji adalah jelas dalam proses pengeluaran, dan beberapa kepingan salji dihasilkan selepas seminggu atau bahkan sebulan atau dua.Kami membawa beberapa gaya anugerah termasuk Menara Kristal Optik, Obelisks, Anugerah Kaca, Plak, Pasu Kristal, Mangkuk, Piala Tropika, Anugerah Globe, Hadiah Eksekutif, Bingkai Foto, Minuman Glass, Paperweights, Jam, Pen Set, Meja Meja Aksesori, dan lebih lagi!

AT0090

Tentang kita

image011

Penghantaran, Perkapalan dan Pelayanan

image015

Hot Tags: trofi muzik kaca, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat