Trophy Crystal Thumb Up

Gold Thumb up Crystal Trophy

Maklumat produk

Gold Thumb up Crystal Trophy


1.Size: (Juga boleh disesuaikan seperti yang anda perlukan)

2.Package: 1 pc dibungkus dalam kotak hadiah 1.Safe dan bagus.

3. Kualiti: Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat. Hanya membekalkan anda kualiti yang terbaik.

4. penghantaran masa: 5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda order.We menjanjikan penghantaran dalam masa.

5.Terms pembayaran: 30% T / T terlebih dahulu, baki apabila barang-barang siap untuk kapal.L / C juga diterima.

6.Sample bekalan: Jika anda memerlukan sampel, kami pasti akan membekalkan anda itu.Namun anda perlu membayar kos sampel dan kos pengangkutan.

7. Masa contoh: Biasanya, sampel akan dihantar dalam masa 2 hari selepas mendapat bayaran kos sampel. Dan jika anda membiarkan kami menggunakan akaun DHL atau Fedex, itu akan lebih baik.

8. Reka bentuk anda juga akan diterima. Dan logo anda akan dimasukkan ke dalam kotak hadiah, dengan emas atau perak dicop.


Crystal, jed air purba, yang bermaksud jed air, ais air milenium, juga dikenali sebagai batu Buddha.

Crystal adalah kristal silikon dioksida. Banyak oksida silikon terus dibentuk menjadi struktur kristal. Mineral kristal dipanggil kuarza. Ini biasanya lajur heksagon dan piramid heksagon. Ia mengandungi pelbagai warna apabila ia mengandungi unsur surih. Crystal adalah mineral rohani yang boleh membawa kita nasib baik dan membantu kita menyingkirkan nasib buruk.


Di dunia semulajadi, ia dianggap sebagai senjata sihir para elf di dalam batu. Dalam Feng Shui, kristal juga dikenali sebagai Feng Shui, kerana kristal semulajadi membubarkan intipati matahari dan bulan dalam beratus-ratus juta tahun, dalam pelbagai unsur semula jadi di bumi. Pemendakan (mineral), selepas beberapa tahun pembajaan, membentuk pelbagai kristal, masing-masing mewakili frekuensi tenaga yang berlainan, dan menghasilkan medan dan fungsi magnet yang berbeza, dengan kekuatan sihir luar biasa, garis dengan badan Jingang, digunakan untuk amalan rohani, bina badan, peninggalan, rumah bandar, berkumpul kekayaan, berdoa, amal, menghapuskan halangan, menawarkan Buddha, ingin, kerohanian, meningkatkan kebijaksanaan, membantu orang, menghindari penjahat Tunggu.


MT51

image023Hot Tags: emas thumb up trophy kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat