Trofi Kaca Kristal Liuli

Crystal Glass Trophy dengan Anugerah Liuli Trophy. Produk utama kami adalah piala kristal dan kerja kraf, piala logam dan kerja kraf, piala resin dan kerja kraf,

Maklumat produk

SanheCrystal baru

OEM ODM, kualiti yang lebih tinggi, perkhidmatan yang lebih baik dan harga yang lebih rendah.

Item

Crystal Glass Trophy With Liuli Trophy Awards

Bahan

Kristal K9 Gred Tinggi

Penggunaan

Anugerah,


Tujuan asal saya ialah syarikat kami dapat menjalin hubungan jangka panjang dengan syarikat anda. Kerjasama yang baik. Jadi mengenai harganya, anda boleh mempercayai kami, Tujuan asal saya ialah syarikat kami dapat menjalin hubungan jangka panjang dengan syarikat anda, tidak hanya melakukan satu perniagaan dengan pelanggan baru. jadi harga produk yang kami berikan akan menjadi yang terbaik, dan anda boleh mengunjungi kilang saya untuk memeriksa kemampuan kami.

image007

Tentang kita

image011

Menghantar, Menghantar Dan Melayan

Kaca tempering


Sebuah syarikat Britain telah mengembangkan kaca termotropik termokromik yang disebut cloud gel, kaca sintetik dengan filem plastik di kedua sisi dan pelarut berwarna air polimer diapit di antara mereka. Ia telus di persekitaran suhu rendah dan menyerap tenaga haba cahaya matahari. Apabila suhu persekitaran meningkat, ia berubah menjadi warna awan putih legap dan menyekat tenaga panas cahaya matahari, dengan demikian mengatur suhu dalaman dengan berkesan.


biogelas


Universiti Florida mengembangkan bioglass baru dengan bioaktiviti yang dapat mengikat tisu aktif. Bioglass ini mempunyai kemampuan biologi dan boleh digunakan dalam tulang tiruan dan gingival.


Kaca antena


Sebuah syarikat Jepun telah mengembangkan kaca tingkap dengan lapisan dalaman yang nipis yang memberikan gambaran yang lebih jelas kepada set televisyen dalaman.


Hot Tags: trofi kaca kristal liuli, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat