Trophy Crystal Gold Muzik

Trophy kristal harga istimewa dan bentuk pingat tropika biri-biri logam, hadiah majlis hadiah kristal berbentuk awan yang sangat baik, Customized Octagon shape Crystal Trophy cenderahati unik cermin mata kaca.

Maklumat produk


Perkara

Trophy Crystal Gold Muzik

Bahan

Crystal Grade A K9 Tinggi

Saiz

Disesuaikan

MOQ

10PCSPiala kristal berbentuk kristal berbentuk bintang untuk pertandingan atau majlis penyampaian syarikat. Kilang secara langsung menjual bentuk kristal kristal bulat untuk cenderamata, bintang jantung bentuk reka bentuk khas kristal damar resin untuk anugerah / graduasi pekerja / sukan Hadiah hadiah cenderamata 2019, rekaan terbaru bentuk istimewa kristal penghargaan kristal, khas bentuk kreatif huruf disesuaikan mesyuarat tahunan yang menganugerahkan peraduan cenderahati cenderamata trofi.


Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.


MT55

Hot Tags: muzik trofi emas tropika, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat