Trofi Kaca Bentuk Khas

Trofi kristal harga istimewa dan anugerah bentuk domba logam, hadiah upacara yang sangat baik, piala berbentuk awan kristal, bentuk kristal khas Octagon, kristal unik hadiah piala kaca jernih.

Maklumat produk


Item

Trofi Kaca Bentuk Khas Clear Crystal

Bahan

Kristal K9 Gred Tinggi

Saiz

Disesuaikan

MOQ

10PCS

Piala kristal bentuk bintang kristal murah untuk pertandingan atau majlis anugerah syarikat. Kilang Langsung Menjual Piala Kristal Bentuk Bulat untuk Cenderamata, bentuk hati bintang bentuk piala kristal reka bentuk khas untuk anugerah pekerja / pengijazahan / sukan terbaik Hadiah hadiah juara 2019, piala anugerah kristal bentuk khas reka bentuk terbaru, tulisan kreatif bentuk khas pertandingan tahunan pemberian hadiah peraduan kristal souvenir piala.

Kaca pintar

Ketelusan kaca yang dikembangkan di Amerika Syarikat dapat berubah dengan sudut pandang, ia mempunyai filem polimer khas, penyebarannya, ketebalan, luas dan bentuknya dapat dipilih oleh pengeluar secara bebas, ia dapat memainkan kesan perlindungan dan pelindung tertentu .

Kaca holografik

Kaca difrograf holografik, yang dikembangkan oleh pasukan Penyelidik di Boston, menumpukan warna cahaya tertentu ke arah yang dipilih. Windows dengan kaca ini memecah cahaya semula jadi menjadi gabungan spektrum dan menembaknya ke siling untuk memantulkannya ke seluruh ruangan. Walaupun di bilik tanpa Windows, cahaya matahari boleh menjadi GG; mengambil" dari dinding reflektif melalui saluran pengudaraan dan menyebar melalui lubang ke siling.

Hot Tags: piala kaca bentuk khas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat